HUUR DE VUURLINIE 

GEZELLIG MET Z’N ALLEN

De Vuurlinie is zowel zakelijk als privé te huur. Door de ruime binnenruimte is de boot te gebruiken als presentatie of vergaderruimte. Maar ook voor een gezellige rondvaart over de Vecht met je eigen vrienden, familieleden, club of vereniging.

PRIJS

De Vuurlinie kost € 150,- per uur met een minimum van 2 uur.

AANTAL PERSONEN

Al varend is er op de Vuurlinie ruimte voor maximaal 12 personen.
Verzekeringstechnisch is het uitgesloten dat er meer mensen worden meegenomen. 

ROUTE

De standaard route is van Weesp richting fort Uitermeer. Met daar eventueel een stop voor een korte wandeling en een drankje. Vaartijd vanaf Café ’t Helletje naar Fort Uitermeer is ongeveer 45 minuten. Wil je verder, dan gaat de route o.a. naar Nederhorst den Berg en Nigtevecht.

ETEN & DRINKEN

Er is geen horeca aan boord. Je kunt zelf eten en drinken meenemen. Of meer aan bij een van de restaurants voor de lunch, een versnapering of een diner. Dit kan bij Paviljoen Uit & Meer of bij restaurant 100 in Nigtevecht. Wel even reserveren zodat ze een steiger kunnen vrijhouden!

VROEG RESERVEREN

De Vuurlinie is alleen te huur inclusief schipper en maatje. Omdat de schippers en maatje op vrijwillige basis varen is beschikbaarheid op voorhand niet altijd te garanderen. Reserveer zo vroeg mogelijk zodat er voldoende tijd is om een schipper te vinden. .

OP-AFSTAP PLAATS

Het gezellige café ’t Helletje is al jaren een begrip in Weesp. Met terras aan het water van De Vecht is het hier geweldig vertoeven. Dit café is de opstapplaats voor de Vuurlinie.

De steiger van Café ’t Helletje,
Stationsweg 13, 1382 AA Weesp

Route

RESERVEREN EN BESCHIKBAARHEID

 Het reserveren van de Vuurlinie kan uitsluitend door het invullen van het reserveringsformulier op deze pagina.

Binnen enkele dagen volgt bericht of de reservering wordt omgezet in een boeking en ontvangt u de factuur.

RESERVERINGSFORMULIER

Verstrek bij voorkeur uw gsm (06) nummer.
Van .... uur tot ..... uur (minimaal 2 uur). Let op de brugtijden!
Op basis van uw aanvraag beoordelen wij de beschikbaarheid van de Vuurlinie. Door akkoord te geven verklaart u bekend te zijn met onze handelswijze en verleent u toestemming om uw gegevens te gebruiken voor het maken van een reservering/boeking.

DE VUURLINIE IS NIET BESCHIKBAAR

  • Tijdens evenementen of andere activiteiten waarbij de Vuurlinie wordt ingezet.

LET OP

  • Tussen 16.30 en 17.30 uur zijn de bruggen in Weesp gesloten. In deze periode kan de Vuurlinie niet vertrekken of terug komen. Hou rekening met deze tijden bij uw reserveringsaanvraag.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Vraag en antwoord
Hoe kan ik de boot reserveren/boeken
  • Het reserveren van een boeking kan uitsluitend online via het aanvraagformulier op deze pagina.
  • Bij specifieke vragen neemt u per mail contact op met de coördinator Theo Voskuil: theo@weespmarketing.nl.
    Theo is vrijwilliger en daarom niet altijd in de gelegenheid uw mail per direct te beantwoorden.
Op welke dagen kan ik de Vuurlinie boeken
  • De Vuurlinie is in principe beschikbaar op alle dagen

De Vuurlinie is niet beschikbaar :

 

  • tijdens evenementen of andere activiteiten waarbij de Vuurlinie wordt ingezet. Check hiervoor de evenementenkalender op www.welkominweesp.nl.
What do you want to do ?

New mail

Waar moet ik op letten bij het boeken van de Vuurlinie

Tussen 16.30 en 17.30 uur zijn de bruggen in Weesp gesloten. In deze periode kan de Vuurlinie niet vertrekken of terug komen. Hou rekening met deze tijden bij uw reserveringsaanvraag.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Op welke wijze kan ik betalen

Als de reservering definitief is ontvangt u per e-mail een factuur met het verzoek deze binnen 7 dagen per bank te betalen. Betaling met een credit card of contante betaling is niet mogelijk. Uitsluitend na ontvangst van uw betaling is uw boeking gegarandeerd. Zonder voorafgaande betaling wordt de boeking geannuleerd.  

Kan een boeking geannuleerd worden

Bij harde wind is er geen afvaart (bij windkracht 4 a 5 of meer). U krijgt het betaalde bedrag terug gestort of u kunt de boeking omzetten naar een andere dag. Er wordt getracht u tijdig te informeren. Bij plotseling wisselende weersomstandigheden is dit niet mogelijk. De schipper heeft de verantwoordelijkheid over de passagiers en bepaalt wanneer er niet wordt gevaren.

Kan ik mijn boeking annuleren

Het is mogelijk uw boeking te annuleren tot uiterlijk 24 uur van tevoren (1 dag voor de afvaart). Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Mag er eten en/of drinken mee aan boord

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee aan boord te nemen. De Vuurlinie voorziet niet in bestek, glazen en borden. Er is geen mogelijkheid om eten of hapjes op te warmen of om drank te koelen. Het drinken van zwak alcohol is toegestaan. Tegen betaling kunnen wij eventueel hapjes en drankjes voor u regelen.

ANDERE ONDERWERPEN

Er-op-uit in Weesp

Monumenten en forten